Meer details over verhaal en opnames 'Star Trek 3'

De opnames van de film zouden op 15 februari 2015 van start moeten gaan.

De pre-productie van Star Trek 3 lijkt langzaam op gang te komen. Na opmerking van Zachary Quinto eerder deze week dat de opnames begin 2015 van start zullen gaan, hebben we nu meer indicaties die dit nieuws lijken te bevestigen.

Deadline weet te melden dat Roberto Orci, schrijver en regisseur van Start Trek 3, zijn taak als uitvoerend producent van de Power Rangers-film heeft moeten neerleggen door zijn verplichtingen rondom de nieuwe Star Trek-film. Volgens Lionsgate zal Power Rangers nog steeds gewoon in de bioscopen draaien in juli 2016.

Trek Movie beweert daarnaast dat ze een bron hebben binnen de productie, die weet te melden dat de opnames van Star Trek 3 op 15 februari 2015 van start moeten gaan. Volgens de site zal de nieuwe film daarnaast een aantal jaren na de gebeurtenissen van Star Trek Into Darkness afspelen. Aan het eind van die film werd er een vijf jaar durende missie gepland om het heelal te verkennen. Het verhaal van de film zal meer op zichzelf staan en onze planeet zal in dit deel geen enkele rol spelen in de film.

De pre-productie (waaronder pre-vis werk voor de FX) is naar verluidt al bezig, maar de film heeft nog niet officieel het groene licht gekregen van Paramount. Dat kan pas als het uiteindelijke budget is vastgesteld.



NieuwsFilm

meest populair