Scenario vervolg 'Hansel & Gretel: Witch Hunters' af

Maar krijgt de studio de drukke Jeremy Renner wel te pakken?

Vorig jaar beleefde Hansel & Gretel: Witch Hunter een prima debuut. De film verdiende in totaal 226 miljoen dollar en dat op een budget van 50 miljoen dollar. Genoeg reden dus voor Paramount Pictures om een vervolg te bestellen en dus werd scenarist en regisseur Tommy Wirkola weer aan het werk gezet. In een interview met ShockTillYouDrop onthulde de regisseur dat hij het scenario af heeft, maar dat het aan de studio ligt of de film er komt.

”Ik heb het aan Paramount gegeven en het is nu aan hen,” vertelde Wirkola. ”Maar ik weet niet wat er gaat gebeuren. Jeremy [Renner] heeft het zo druk nu, dus ik weet niet hoe ze dat allemaal gaan regelen. Maar het is aan Paramount. We zullen het zien. Hopelijk kan ik eerst een andere film maken. Ze vonden het scenario dat ik hen gaf erg goed. De eerste film was voor mij een leerzame ervaring, ik kreeg toen pas echt door hoe je moet werken in het studiosysteem en het scenario dat ik schreef voor het origineel was zo anders. We hebben er toen veel zaken uitgehaald en veel veranderd. Ik ben nu slimmer geworden en heb meegenomen wat ik geleerd heb en een vervolg gemaakt dat een R-rated actiefilm moet worden.”

Het lijkt erop dat het dus vooral ligt aan of de studio Jeremy Renner, die de rol van Hansel speelde, kan strikken voor het vervolg. Hij heeft het op dit moment druk met de Marvel-franchise. Maar naast Renner speelden ook Gemma Arterton en Famke Janssen rollen in de film en zij moeten natuurlijk ook nog tekenen.

In de eerste film treffen we Hansel & Gretel vijftien jaar na de gebeurtenissen bij het huis van snoep. Nu zijn ze gespecialiseerde premiejagers, die het vooral op heksen voorzien hebben.



NieuwsFilm

meest populair