Onthullende tv-spots 'Interstellar'

Christopher Nolans nieuwste brengt ons diep de ruimte in.

De Nolan-fans staan ondertussen steeds harder te trappelen om naar de bioscoop te mogen voor Interstellar, de nieuwste film van hun favoriete regisseur. Niet geheel onverwacht zet filmmaatschappij Warner Bros. de deuren wagenwijd open voor de liefhebbers, maar klaarblijkelijk is de studio nog niet helemaal overtuigd van een goede opkomst. Er zijn namelijk flink wat (verlengde) tv-spots online verschenen. Check ze hieronder.

Christopher Nolan, die de film onlangs nog "edgy, incisive, challenging" noemde, maakt voor zijn films altijd gebruik van groot acteurs. Ook voor Interstellar is het lijstje namen niet meer dan indrukwekkend te noemen. Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Matt Damon, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Casey Affleck en John Lithgow duiken op in de sci-fi film die vanaf 6 november in de (IMAX) bioscoopzalen te zien is.

Kijk op eigen risico... Be aware of spoilers...






In Interstellar reist McConaugheys personage Cooper samen met een gezelschap af naar een wormgat. Na de lange ruimtereis in hun ruimtevaartuig Endurance hopen ze daar iets te vinden dat de aarde zal moeten redden van de naderende ondergang.

NieuwsFilm

meest populair