Nieuw beeld Batman 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

En Ben Affleck spreekt uitgebreid over de rol.

Er is weer een nieuwe foto van Ben Affleck als Batman in Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice. Dit beeld lijkt gelekt te zijn en is dan ook van zeer lage resolutie. Verder hebben we nog uitgebreid commentaar van Affleck over de rol. Hij vertelde over het pak van de superheld, over de reacties van fans en wat we mogen verwachten van de film.

Eerst echter de foto. Daaronder kun je de opmerkingen van Affleck lezen.


Allereerst ging Affleck echter in op de invloed van Frank Millers The Dark Knight Returns. "Ik zal niet teveel op de film in gaan," begon hij in een gesprek met MTV. "Maar ik kan wel zeggen dat Zack [Snyder] daar flink door beïnvloed werd. Ik denk dat iedereen daar enorm door beïnvloed is... het is zo'n baanbrekend werk."

Bij de televisieshow Live! (via Batman-News) vertelde Affleck verder over zijn voorbereidingen op de rol en zijn inspiratiebronnen. "Dit is niet een van die rollen die je kunt doen, zonder er flink voor getraind te hebben. Het publiek verwacht steeds meer. Denk maar zo, in de jaren vijftig kon je net als Burt Lancaster zijn en dan was dat genoeg. Maar nu zie je mannen als Chris Hemsworth en Chris Evans en al die kerels hebben lichamen waarvan je denkt, 'Hoe is dat überhaupt mogelijk?'"

Aan de Today Show vertelde Affleck nogmaals hoe hij denkt over de zeer heftige reactie van fans op zijn casting. "Je krijgt zoveel aandacht - een deel ervan is positief, een ander deel is negatief. Ik denk dat, uiteindelijk, je de film moet maken en dat deze dan wel of niet werkt."

Tot slot nog een geinig verhaal over wat gebeurde toen Affleck aan Warner Bros. vroeg of hij het Batmanpak mee naar huis mocht nemen na de opnames. "Dus ik vroeg hen dat e zeiden ze, 'Als je ons 100,000 dollar betaalt, waarom niet?' Dus toen zei ik, 'Misschien neem ik dan wel gewoon een foto'. Er gaat zoveel werk in zitten, er zijn veel ontwerpers en zoals je merkt, deze films zijn zo groot geworden. Ze geven er enorm veel geld aan uit en de man die de pakken heeft gemaakt, heeft zijn werk erg goed gedaan."



NieuwsFilm

meest populair