Amanda Bynes niet meer welkom op modeschool

De 28-jarige actrice kwam deze week voor de zoveelste keer negatief in het nieuws.

Het Fashion Institute of Design and Merchandising in Irvine heeft Amanda Bynes vorige maand de deur gewezen.

De 28-jarige actrice kwam deze week voor de zoveelste keer negatief in het nieuws. Amanda werd zondag door agenten van de weg geplukt en bleek onder invloed te zijn. Na het betalen van een fikse borgsom werd ze weer vrijgelaten.

Voor klasgenoten van Amanda is het allesbehalve verrassend dat ze zich weer in de problemen heeft gewerkt. Ze zou zich al maanden vreemd gedragen op school.

Meerdere leerlingen zeggen dat ze constant stoned in de les zat, als ze überhaupt al kwam opdagen. Meestal was het duidelijk te merken dat Amanda Bynes had geblowd, omdat ze een zonnebril droeg en uit het niets de slappe lach kreeg.

Het kwam ook geregeld voor dat Amanda juist heel erg boos werd, vertelt klasgenoot Rachel Loritz. Ze zou op school 'vreselijke ruzies' hebben uitgevochten.

Ook betaalde ze medestudenten naar verluidt om haar huiswerk te maken. Verder zou Bynes tijdens een examen hebben afgekeken. Toen ze werd betrapt, volgde opnieuw een woedeaanval. Het is niet bekend of haar vertrek daar iets mee te maken heeft.



NieuwsFilm

meest populair