Eerste afbeelding van animatiefilm 'Angry Birds'!

En kom te weten wie de stemmen inspreken van de 'werpvogels'.

Nadat overijverige fans maar liefst een miljard vogeltjes af hebben geworpen op de website UnlocktheFlock.com hebben Rovio en Sony Pictures de eerste afbeelding onthuld uit de bioscoopfilm rond de gekleurde hoofdfiguurtjes uit de populaire game Angry Birds. Tevens is de cast onthuld die verantwoordelijk zal zijn voor de stemmen.

In de animatiefilm Angry Birds zijn er drie hoofdvogels. Acteur Jason Sudeikis (Horrible Bosses, We're the Millers) leent zijn stem aan Red, de vogel met een nogal opvliegend karakter, Josh Gad (Frozen) spreekt de vliegensvlugge Chuck in en Danny McBride (This is the End) stelt zijn stem beschikbaar voor de vluchtige Bomb.

Daarnaast zijn er stemrollen voor Bill Hader als een varken, Maya Rudolph als Matilda en Peter Dinklage als Mighty Eagle. Ook Keegan-Michael Key, Kate McKinnon, Tony Hale, Ike Barinholtz, Hannibal Buress, Cristela Alonzo, Jillian Bell, Danielle Brooks, zanger Romeo Santos en YouTube-sterren Smosh (Ian Andrew Hecox en Anthony Padilla) zijn terug te vinden op de aftiteling.

Angry Birds staat gepland voor 4 augustus 2016.

Klik voor een vergroting



NieuwsFilm

meest populair