Trailer animatiefilm ‘Justice League: Throne of Atlantis’

Aquaman gaat de samenwerking aan met de Justice League in dit vervolg op 'Justice League: War'.

Het duurt nog tot maart 2016 voor we kunnen kijken naar Batman v Superman: Dawn of Justice, maar de animatiefilm Justice League: Throne of Atlantis ligt begin 2015 al in de winkels. In dit vervolg op Justice League: War (2014) gaat Aquaman de samenwerking aan met o.a. Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern en Shazam om iets te doen tegen een dreigend gevaar in de zee.

Orm en Black Manta gaan de strijd aan met het vasteland nadat het gevecht met Apokolips in Justice League: War dodelijke gevolgen had voor Atlantis. De koningin van de onderwaterwereld gaat op zoek naar haar andere zoon, Orms halfbroer Arthur. Laatstgenoemde woont op het vasteland en bezit krachten waar hij niets van begrijpt. Maar dan wordt Arthur Curry Aquaman en gaat hij de samenwerking aan met de Justice League om de wereld te redden.

De stemmencast bestaat uit Matt Lanter (Aquaman), Sam Witwer (Orm/Ocean Master), Chris Gorham (The Flash), Jason O’Mara (Batman), Shemar Moore (Cyborg), Rosario Dawson (Wonder Woman), Jerry O’Connell (Superman), Nathan Fillion (Green Lantern) en Sean Astin (Shazam). De regie van Justice League: Throne of Atlantis werd verzorgd door Ethan Spaulding.



NieuwsFilm

meest populair