Dwayne Johnson pakt hoofdrol in 'Baywatch'

Paramount Pictures heeft ook regisseurs gevonden voor de komedie.

Paramount Pictures heeft Dwayne Johnson bereid gevonden om de hoofdrol te gaan spelen in de tv-serieverfilming Baywatch. The Hollywood Reporter meldt tevens dat That's My Boy-regisseurs Sean Anders en John Morris de film regisseert en Justin Malen het script herschrijft.

Het reeds bestaande script van Jeremy Garelick en Peter Tolan wordt herschreven omdat het weinig overeen zou komen met de originele tv-serie uit de jaren 90, al zouden er passages in voorkomen die speciaal zijn geschreven met het oogpunt op een terugkeer van Baywatch-legendes Pamela Anderson en David Hasselhoff. Zij gaven respectievelijk invulling aan de personages C.J. Parker en Mitch Buchannon.

Voor Johnson is het een zoveelste grote titel. Volgend jaar zien we hem in de films Fast & Furious 7 en San Andreas en speelt hij Black Adam in het DC Cinematic Universe.

The Rock bevestigde zijn aandeel in Baywatch via onderstaand Instagram-bericht en beschreef het project als "Op het randje, ranzig en hopelijk, bijster grappig."



NieuwsFilm

meest populair