Traileromschrijving 'Jurassic World' gelekt

Waarin een aantal eerder genoemde plotpunten bevestigd worden.

De website Jurrasic World.org heeft naar verluidt gehoord hoe de trailer van Colin Trevorrows Jurassic World eruit zal komen te zien. Dat de beschrijving later op verzoek van NBC / Universal offline gehaald werd, bevestigt de vermoedens dat er in elk geval een kern van waarheid in zal zitten.

De trailer zou openen met en groep toeristen die met een veerboot naar Isla Nublar reist. Daar is een operationeel pretpark geopend, met de naam Jurassic World. Er worden wat beelden vertoond van attracties met dinosaurussen erin, waaronder attracties die genoemd worden in de eerder gelekte brochure.

Dan zijn er beelden van een grote witte haai die als voer dient voor een gigantische waterdinosaurus. Een andere dinosaurus, naar het schijnt de nieuwe dinosaurus die in de film voor zou komen, weet te ontsnappen en er is een montage te zien van de chaos die daarop volgt. De trailer eindigt met het personage van Chris Pratt, die zegt dat Velociraptors gebruikt kunnen worden om de ontsnapte dinosaurus weer te vangen.

De film gaat op 11 juni 2015 in première. Wanneer de trailer er precies komt is nog niet zeker, maar vermoedelijk zal er voor het einde van ’t jaar een teaser zijn.



NieuwsFilm

meest populair