Stephen Collins van pedofilie beschuldigd

De bekende tv-acteur ervaart daarentegen wel op het moment een smerige scheiding.

Alhoewel het inmiddels overal op het internet te vinden is, kwam roddelwebsite TMZ met het verhaal dat acteur Stephen Collins mogelijk een pedofiel is. Collins, voornamelijk bekend van zijn werk in televisieseries (zoals 7th Heaven, No Ordinary Family en Revolution), verkeert zich momenteel in een vechtscheiding met vrouwlief Faye Grant en zij maakte bekend dat Collins meerderenmalen opgewonden werd van minderjarige kinderen. Dit stond niet enkel beschreven in haar vernieuwde scheidingspapieren van dit jaar. Ze had namelijk ook een geluidsopname in haar bezit waarop Collins alles lijkt toe te geven. Deze kan je hier luisteren.

In het document staat beschreven dat het paar 27 jaar getrouwd is en sinds 2012 een punt achter hun huwelijk wilt maken. Volgens Grant kwam ze achter het geheime leven van haar man tijdens een therapiesessie. Gedurende één van deze bijeenkomsten had ze besloten de schokkende onthullingen op band vast te leggen. Op de opname horen we Collins toegeven met elf, twaalf en dertienjarige kinderen handelingen te hebben gevoerd - zij zouden nu inmiddels twintig jaar en ouder zijn. Er wordt daarnaast vermeldt dat het niet om geslachtsgemeenschap gaat, maar over seksuele daden betreffende het aanraken en ontsluieren van geslachtsdelen.

Collins zou zijn status als bekende acteur hebben gebruikt om vrienden te worden met de families van de slachtoffers. De relatietherapeut heeft tevens aan Faye Grant toevertrouwd dat hij de 67-jarige acteur van narcistische en sociopatische stoornissen verdenkt. In november 2012 werd Collins met seksuele aanranding aangeklaagd. Dit leidde naar de heftige scheiding die volgens diverse bronnen moeizaam en lastig verloopt.

De geluidsregistratie heeft ervoor gezorgd dat de politie een onderzoek heeft gestart. Men denkt namelijk dat er nog meer slachtoffers zijn dan dat Collins aan heeft gegeven. Collins, die een klein rolletje in de komediefilm Ted 2 heeft, werd meteen op staande voet ontslagen door regisseur Seth MacFarlane en Universal Studios.



NieuwsFilm

meest populair