Ted 2 (2015)

Ted is coming, again

Ted 2 is eigenlijk het ergste wat een komedie kan zijn.
play

5,6 details

  • 115 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
115 Min Verenigde Staten

In de opvolger van Ted uit 2012 gaan we vrolijk verder met de ongein. Dit keer wil Ted een kindje nemen met zijn menselijke vriendin. Eén probleem: wettelijk is dit niet toegestaan! Ted besluit een advocaat in handen te nemen en start een rechtszaak om het mogelijk te maken.

Regie
Seth MacFarlane
Cast
Liam Neeson, Morgan Freeman, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Seth MacFarlane, John Slattery, John Carroll Lynch, Patrick Warburton, Bill Smitrovich, Ron Canada, Jessica Barth, Michael Dorn, Sam J. Jones, Cocoa Brown.
Budget
$ 85.000.000
Release
26.06.2015
Release NL
13.08.2015
Release DVD
24.11.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: Seth MacFarlane | Cast: Mark Wahlberg (John), Seth MacFarlane (Ted - stem), Amanda Seyfried (Samantha), Jessica Barth (Tami-Lynn) e.a. | Speelduur: 115 minuten | Jaar: 2015

Ted 2 kent gebreken. Héél véél gebreken. De grootste is dat hij nauwelijks grappig is. Op zijn hoogst kan één uit zes grappen voor een flauwe glimlach zorgen en dat is een heel gulle schatting. Dat is bij lange na niet genoeg om door al de slechte en mislukte grappen heen te komen. En Seth MacFarlane trekt er ook nog eens twee uur voor uit, een lengte die zelfs voor een leuke komedie al lang is. Alleen zijn fans zullen hier plezier aan beleven.

De enige twee echt geslaagde scènes zijn de twee keer dat MacFarlane zijn liefde voor oude musicals de overhand laat nemen. De begintitels bevatten een mooie ode aan de choreografie van Busby Berkeley, en later zingt Amanda Seyfried een aardig moppie. Verder valt er weinig te genieten in dit vervolg op Ted. Ted de levende teddybeer is nog steeds vervelend, ingesproken door MacFarlane met dezelfde stem als die van Peter Griffin, de hoofdpersoon uit Family Guy (de animatieserie waarmee Seth McFarlane bekend werd). Het scheelt nog dat MacFarlane alleen de stem van Ted doet, dat bespaart ons die verschrikkelijke grijns die permanent op zijn gezicht is gebeiteld. Het is al een ergernis minder.

videotrailers & clips

alle artikelen (18)

Ted 2 Nieuwsberichten

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Ted 2

acties