Kate Beckinsale krijgt nog een 'Underworld'-film

En er is een televisieserie in ontwikkeling.

Onlangs werd een nieuwe Underworld-film aangekondigd, Next Generation. De film zou zich focussen op een jonge vampier, gespeeld door Theo James en mogelijk de hybride dochter van Selene (Kate Beckinsale) en Michael Corbin (Scott Speedman). De implicatie leek dat de rol van Beckinsale daarmee voorbij zou zijn, maar dat blijkt niet helemaal te kloppen.

In een interview met IGN onthulde regisseur Len Wiseman dat er nog een film rond Beckinsale’s Selene komt. ”Er zijn een aantal dingen in ontwikkeling op dit moment. Er zijn wat personages die we geweldig vinden die in een soort spin-off zoals Rise of the Lycans te zien zullen zijn, en er wordt gewerkt aan nog een film met Kate erin. En er is een televisieserie in ontwikkeling. Dus we breiden het universum op veel manieren uit. Al die projecten verkeren in ontwikkeling.”

Dat er niet alleen aan een televisieserie, maar ook nog aan meerdere films gewerkt wordt, is niet gek. Zo verdiende de meest recente film in de reeks, Underworld Awakening, nog 160 miljoen dollar aan de internationale box office.

Underworld: Next Generation zou in de lente van 2015 met de opnames moeten beginnen.



NieuwsFilm

meest populair