Ongebruikt concept art 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Krang, Bebop, Rocksteady en wederom Shredder in al hun glorie.

Toen het nieuws uitkwam dat er een nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles op komst was, begon iedereen enigszins zenuwachtig te worden. Hoe zou de nieuwe verfilming aangepakt worden en bovenal: hoe zouden de Turtles eruit komen te zien? Producer Michael Bay kwam daarbovenop met het bericht dat hij het oorsprongsverhaal zou gaan wijzigen. Geen schildpadden meer, maar buitenaardse wezens. Dit leidde naar vele andere ideeën waar Bay en regisseur Jonathan Liebesman op zaten te breien.

Twee maanden terug vonden we uit hoe de Turtles er mogelijk uit kwamen te zien en nu is er bekend gemaakt dat Liesbesman en co. nog veel meer karakters in de film wilden proppen. De fan favoriete Krang en het duo Bebop & Rocksteady zouden namelijk ook misschien opduiken. Zo waren er berichten dat Krang een cameo in de film had, maar deze uiteindelijk geschrapt was wegens te veel personages en een kolossaal plot. Nu de film al een tijdje in de bioscoop draait heeft ontwerpkunstenaar Tsvetomir Georgiev toestemming gekregen om zijn werk te onthullen die hij voor de makers van de film had gecreëerd.

verwijderd op verzoek van de ontwerpstudio.

Het is nog even afwachten of deze stukken in de toekomst gebruikt zullen worden: het vervolg zal pas in juni 2016 te bewonderen zijn. Of regisseur Jonathan Liebesman zal terugkeren is nog niet bekend. De reboot bracht namelijk met een budget van 125 miljoen dollar zo'n 350 miljoen in het laatje.



NieuwsFilm

meest populair