Humor

Ongebruikt concept art 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Krang, Bebop, Rocksteady en wederom Shredder in al hun glorie.

door Rik Timmer op 16.10.2014 om 10:54 in Humor
Toen het nieuws uitkwam dat er een nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles op komst was, begon iedereen enigszins zenuwachtig te worden. Hoe zou de nieuwe verfilming aangepakt worden en bovenal: hoe zouden de Turtles eruit komen te zien? Producer Michael Bay kwam daarbovenop met het bericht dat hij het oorsprongsverhaal zou gaan wijzigen. Geen schildpadden meer, maar buitenaardse wezens. Dit leidde naar vele andere ideeën waar Bay en regisseur Jonathan Liebesman op zaten te breien.

Twee maanden terug vonden we uit hoe de Turtles er mogelijk uit kwamen te zien en nu is er bekend gemaakt dat Liesbesman en co. nog veel meer karakters in de film wilden proppen. De fan favoriete Krang en het duo Bebop & Rocksteady zouden namelijk ook misschien opduiken. Zo waren er berichten dat Krang een cameo in de film had, maar deze uiteindelijk geschrapt was wegens te veel personages en een kolossaal plot. Nu de film al een tijdje in de bioscoop draait heeft ontwerpkunstenaar Tsvetomir Georgiev toestemming gekregen om zijn werk te onthullen die hij voor de makers van de film had gecreëerd.

verwijderd op verzoek van de ontwerpstudio.

Het is nog even afwachten of deze stukken in de toekomst gebruikt zullen worden: het vervolg zal pas in juni 2016 te bewonderen zijn. Of regisseur Jonathan Liebesman zal terugkeren is nog niet bekend. De reboot bracht namelijk met een budget van 125 miljoen dollar zo'n 350 miljoen in het laatje.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

De Turtles, de eerste afbeelding van Shredder en Splinter zien er op bovenstaande concept arts allemaal vele malen beter uit dan hoe ze uiteindelijk in de film zijn verschenen... Waarom hebben ze dit niet gebruikt?!?!

De overige concept arts zijn ook erg gaaf! Misschien iets voor in het vervolg?

bramme

Avatar

timdekw "De Turtles, de eerste afbeelding van Shredder en Splinter zien er op bovenstaande concept arts allemaal vele malen beter uit dan hoe ze uiteindelijk in de film zijn verschenen... Waarom hebben ze dit niet gebruikt?!?!

De overige concept arts zijn ook erg gaaf! Misschien iets voor in het vervolg?"

Bebop en Rocksteady zien er geweldig uit!
Maar als ze in het vervolg opduiken vrees ik ervoor dat ze er net iets anders uit zullen zien.
Design van Shredder die hierboven staat is trouwens ook erg trouw aande cartoon, lijkt me idd beter dan hetgeeen werkelijk in de film werd gebruikt.
Leek meer op Silver Samurai uit The Wolverine dan op the Shredder.

YOLO

Avatar

Idd deze bovenstaande concept arts lijken meer op wat we gewend zijn aan klassieke Teenage Mutant Ninja Turtles. Maaja men moet zonodig weer alles veranderen hé, zogenaamd mee gaan met de tijd. :|

If it ain't broke don't fix it was voor Teenage Mutant Ninja Turtles degeljk van toepassing.

KeesjeNL

Avatar

YOLO "Idd deze bovenstaande concept arts lijken meer op wat we gewend zijn aan klassieke Teenage Mutant Grandpa Turtles."
Hoe kan je dat nou zeggen? De Turtles in deze getoonde concept art lijken wel 60-plussers:|. Bebop & Rocksteady zien er daarentegen wel uit zoals we ze kennen, net als de eerste versie van Shredder.

Frietgezicht

Avatar

Bebop en Rocksteady zien er wel gevaarlijk uit maar zullen vast als ze in deel 2 verschijnen na 2x praten alweer te dom overkomen om serieus te nemen.

YOLO

Avatar

KeesjeNL "Hoe kan je dat nou zeggen? De Turtles in deze getoonde concept art lijken wel 60-plussers:|."

Nog steeds beter dan deze "jonge" figuren

afbeelding

KeesjeNL "Bebop & Rocksteady zien er daarentegen wel uit zoals we ze kennen, net als de eerste versie van Shredder."
En Splinter.

NieuwsFilm