Tommy Wirkola nog niet klaar met 'Dead Snow'

De Noorse regisseur heeft al ideeën voor het derde verhaal met de ondode nazi's.

Na het maken van Dead Snow 2: Red vs. Dead had regisseur Tommy Wirkola aangegeven voorlopig klaar te zijn met sequels. Men was namelijk tevreden met de opbrengsten van Hansel & Gretel: Witch Hunters en wilden al snel een nieuw deel zien, wederom gemaakt door Wirkola. Van de week lieten we weten dat hij daarvan het script af had en dat er vernieuwende dingen in voor zouden komen. Regisseren zat er echter niet nogmaals in voor Wirkola. Een interview met Shock Till You Drop wijst erop dat hij daarentegen toch al stiekem bezig is met Dead Snow 3.

"We hebben een aantal ideeën. Als 'Red Vs. Dead' het goed doet willen we hier graag een trilogie van maken. Zoals je weet heeft Martin, de protagonist, nu een vrouw. Dus daar kunnen we ook wat mee doen. Misschien krijgen ze kinderen die half zombies zijn. Die hebben we nog niet gezien. We hebben er ook over gediscussieerd om de volgende film met een zombiebevalling te openen en dat het de verschrikkelijkste bevalling ooit is. Voorlopig zijn het maar ideeën, maar ik denk dat we er nog één zullen maken als deze het goed doet."

Momenteel draait de film in de Amerikaanse bioscopen, maar eind deze maand kunnen wij het vervolg op Dead Snow al op Dvd en Blu-ray aanschaffen. In Red vs. Dead is Martin de enige overlevende van de gebeurtenissen van het vorige deel. De politie denkt dat hij zijn eigen vrienden heeft vermoordt waardoor hij andermaal op de vlucht moet slaan. Er is daarentegen ook wel goed nieuws: Martin's afgehakte arm is er weer aangezet. Het blijkt jammer genoeg de arm van de ondode nazi generaal Herzog te zijn die hem graag terug wilt.



NieuwsFilm

meest populair