Algemeen

Gael García Bernal in nieuwe Gondry

door FilmTotaal op 21.09.2004 om 12:02 in Algemeen
Op de cv van acteur Gael García Bernal staat al een aardig interessante filmlijst. De 25-jarige Mexicaan speelde in onder andere Amores Perros, Y tu mamá también en La Mala educación; niet de minste films.

Bernal is nu ook toegevoegd aan de cast van The Science of Sleep, de nieuwe film van regisseur Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind). Het script wordt geschreven door Gondry zelf en vertelt over een man die leert zijn eigen dromen te manipuleren.

De cast bestaat verder uit onder andere Charlotte Gainsbourg, Alain Chabat en Patricia Arquette.

Michel Gondry over The Science of Sleep:

[eng]"It's about conquering your dreams. [The hero] can't wake up any more because the people in the dream don't want him to leave the dream, and they hold him as a hostage. There's a guy who commits murder in his dream but with an electric shaver. An electric shaver becomes huge and shaves everything in sight."[/eng]

Website LatinoReview heeft overigens een interview geplaatst met Gael García Bernal over The Motorcycle Diaries, die vanaf 25 november in Nederland zal draaien.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Travis Bickle

Avatar

Een acteur waar we in de toekomst nog heel veel van gaan horen....Heeft de gave om alleen maar goede rollen te kiezen / krijgen...

ruben

Avatar

Godsamme!!! Een van de interessantes acteurs van dit moment, samen met de regisseur van de beste film van het jaar. Ze moeten wel heel erg hun best doen om dit te verkloten!

JB

Avatar

ruben "godsamme!!! Een van de interessantes acteurs van dit moment, samen met de regisseur van de beste film van het jaar. Ze moeten wel heel erg hun best doen om dit te verkloten!"

Nou ja, we weten nog niet veel van 's mans kwaliteiten als scriptschrijver ... :}

Travis Bickle

Avatar

Travis Bickle "Een acteur waar we in de toekomst nog heel veel van gaan horen....Heeft de gave om alleen maar goede rollen te kiezen / krijgen..."


Ik wou er even aan toe voegen dat hij ze ook tot in grote perfectie uitvoerd...

Breug

Avatar

ruben "godsamme!!! Een van de interessantes acteurs van dit moment, samen met de regisseur van de beste film van het jaar. Ze moeten wel heel erg hun best doen om dit te verkloten!"


De film die hij voor ESotSM regisseerde met eveneens een script van Kaufman flopte genadeloos. Ik denk dat hij zich nog steeds moet bewijzen met deze film. Vooral als hij het script zelf schrijft.

ruben

Avatar

JB "Nou ja, we weten nog niet veel van 's mans kwaliteiten als scriptschrijver ... :}"
Volgens mij heeft Gondry ook meegeschreven aan het script. Jammer dat in artikelen vaak alleen Kaufman wordt genoemd als het talent achter deze film

Slemper

Avatar

ruben "Volgens mij heeft Gondry ook meegeschreven aan het script. Jammer dat in artikelen vaak alleen Kaufman wordt genoemd als het talent achter deze film"


mee eens - Gondry's clips bewijzen dat hij heel veel in zijn mars heeft, en de korte (animatie) films op zijn dvd zijn ook niet te versmaden.

NieuwsFilm

meest populair