Scarlett Johansson in gesprek voor 'Ghost in the Shell'

Ze moet de plaats innemen van Margot Robbie.

Eerder dit jaar werd nog gemeld dat Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) in beeld was voor de hoofdrol in DreamWorks' live-action versie van de bekende manga Ghost in the Shell. Nu weet Deadline dat Scarlett Johansson (Lucy, The Avengers) de favoriete kandidaat is van DreamWorks en vermoedelijk ook regisseur Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman).

De film Ghost in the Shell zal geproduceerd worden door Avi Arad, Ari Arad, Steven Paul en Steven Spielberg en volgt het verhaal van de manga. Het speelt zich af in 2029 als de Japanse overheid een digitale top-agent heeft gemaakt. Deze 'Puppet Master' heeft geen lichaam en beweegt zich via het elektronische netwerk. Als hij besluit om een menselijke vorm aan te nemen, komt sectie 9 in actie, een geheime organisatie van de overheid. Cyberagente Motoko Kusanagi moet de Puppet Master zien te stoppen.

Johansson heeft vermoedelijk de rol van Kusanagi aangeboden gekregen. Ondanks dat nog niet duidelijk is of Johansson de rol accepteert, lijkt wel duidelijk dat Robbie compleet buiten beeld is. Zij is namelijk in beeld voor een rol in Warner Bros.' en David Ayers superheldenfilm Suicide Squad.



NieuwsFilm

meest populair