Algemeen

Nieuwe banner 'Horrible Bosses 2'

De sequel draait vanaf 26 november in de bioscoop!

door Zilko Tarici op 21.10.2014 om 10:30 in Algemeen
New Line Cinema en Warner Bros. Pictures hebben een nieuwe banner van Horrible Bosses 2 online geplaatst. Weinig spectaculairs, maar toch een herinnering dat de film er binnenkort aankomt.

De hoofdrollen in de comedy-sequel worden gespeeld door Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Chris Pine, Christoph Waltz en Jamie Foxx (die allen terugkeren). De twee spelen een vader/zoon-duo dat van de hoofdpersonages het idee voor een nieuwe uitvinding jat.

Horrible Bosses 2 wordt geproduceerd door Brett Ratner en Jay Stern, en de regie is in handen van Sean Anders. De film draait vanaf 26 november 2014 in de bioscoop.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Een hele artikel voor een banner met alleen de titel van de film? :?

Mark

Avatar

Dit is echt de beste dag van mijn leven. Een tijd lang heb ik wakker gelegen over de namen van mijn vier kinderen. Na het lezen van dit bericht is het me duidelijk. De eerste noem ik 'banner', de tweede 'horrible', derde 'bosses' en de vierde '2'. Schrijver van dit nieuwsbericht: ik hoop dat je snapt dat kind vier een psycho wordt, ga maar vast slapen met een mes onder je kussen. Klein adviesje van mij.

NieuwsFilm

meest populair