Iedereen verzameld op poster 'The Hobbit: The Battle of the Five Armies'

En bekijk een epische nieuwe veiligheidsinstructie van Air New Zealand.

Na een hele rits personageposters, heeft Warner nu een nieuwe filmposter vrijgegeven voor Peter Jacksons The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Ook is er een nieuwe veiligheidsinstructievideo vrijgegeven door Air New Zealand. Net als eerdere video's, is deze geheel in de stijl van de Hobbit gemaakt. Maar eerst de poster. Daarop zijn alle hoofdpersonen van de film verzameld: Bilbo (Martin Freeman), Thorin (Richard Armitage), Gandalf (Ian McKellen), Smaug (Benedict Cumberbatch), Bard (Luke Evans), Legolas (Orlando Bloom), Tauriel (Evangeline Lilly), Thranduil (Lee Pace) en Azog (Manu Bennett).



En dan nog de video. Cameo's in de The Most Epic Safety Video Ever Made zijn voor Elijah Wood, Sylvester McCoy, Dean O'Gorman en regisseur Peter Jackson. Hieronder de video.


The Battle of the Five Armies moet het definiërende deel van de Midden-Aarde saga worden. In deze film hebben de dwergen het koninkrijk Erebor terugveroverd op de draak Smaug. Die is nu op wraak belust en op weg naar Lake Town, om zich daar te wreken op de inwoners. Niet dat Thorin zich daar druk om maakt. Die is alleen maar bezig met zijn herwonnen rijkdom. Pogingen van Bilbo om hem tot bedaren te brengen mislukken en dan moet de arme Hobbit een gevaarlijke en moeilijke keuze maken. Tegelijk zijn er veel grotere zaken aan de gang. Gandalf bevindt zich in een zeer penibele situatie en Sauron stuurt enorme Ork-legers naar de Lonely Mountain. Duisternis nadert en het is aan de dwergen, elven en mensen om een allesbeslissende keuze te maken: zich verenigen, of zich laten vernietigen. Wat volgt is de epische strijd van de vijf legers, waarin de over de toekomst van Midden-Aarde besloten wordt.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies gaat op 10 december in première.

NieuwsFilm

meest populair