TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Holy Motors (2012)

Zaterdag 25 oktober om 00:30 op NPO2
Regie: Leos Carax

We volgens één dag uit het leven van Monsieur Oscar. Hij reist van zonsopgang tot na middernacht van het ene naar het andere leven. Zijn enige metgezel, de slanke blonde Céline, rijdt hem in een limousine door de straten van Parijs. Monsieur Oscar stapt de wereld in, in vele gedaanten als bijvoorbeeld rijke zakenman, moordenaar, bedelaar, gek of familieman. Steeds duikt hij als een volleerd acteur in een nieuwe rol, maar waar zijn de camera's?
Bekijk de afbeelding

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

Zondag 26 oktober om 20:30 op NET5

Voor kapitein Jack Sparrow is de Caribische Zee een paradijs vol avontuur en mystiek. Maar aan Jack's idyllische bestaan komt een einde wanneer kapitein Barbossa zijn schip steelt en vervolgens de stad Port Royal aanvalt. Barbossa ontvoert Elizabeth Swann, de dochter van de gouverneur. Will Turner, een jeugdvriend van Elizabeth, voegt zich bij Jack om gezamenlijk Elizabeth en het schip terug te vinden.
Bekijk de afbeelding

Fast Five (2011)

Maandag 27 oktober om 20:30 op Veronica
Regie: Justin Lin

Het vijfde deel uit de serie speelt zich af vóór de gebeurtenissen in Tokyo Drift, en is de derde film waarin Vin Diesel een hoofdrol speelt. Brian O'Connor (Paul Walker) werkte samen met Mia Toretto (Jordana Brewster) om haar broer, Dominic Toretto (Vin Diesel), uit de gevangenis te bevrijden. Achterna gezeten door de autoriteiten, komen ze terecht in Rio de Janeiro. Daar moeten ze nog één laatste opdracht doen om hun vrijheid te herwinnen. Ze verzamelen een team van racers om een corrupte zakenman tegemoet te zien. Hij is echter niet de enige die hen achterna zit, ook agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) zit het drietal achterna, met een boel spektakel als gevolg.
Bekijk de afbeelding

Clueless (1995)

Dinsdag 28 oktober om 20:30 op RTL8

De 16-jarige Cher, het populairste meisje van de school, vindt niets zo leuk als het veranderen van andere mensen. Eén van haar 'projecten' betreft de 'onnozele' klasgenote Janet, die volgens haar modeadvies nodig heeft. Daarnaast richt ze zich op enkele leraren, die volgens Cher hogere cijfers zouden geven als ze wat gelukkiger waren.
Bekijk de afbeelding

Love Actually (2003)

Woensdag 29 oktober om 20:30 op RTL5

De film volgt het liefdesleven van acht Londenaars in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken terwijl de zoon tot over z'n oren verliefd is op een klasgenote.
Bekijk de afbeelding

The Departed (2006)

Donderdag 30 oktober om 22:30 op NET5

De jonge undercoveragent Billy Costigan (Leonardo Dicaprio) infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello (Jack Nicholson). Terwijl Billy snel Costello's vertrouwen wint, is geharde crimineel Colin Sullivan (Matt Damon) aan het werk bij de politie als Costello's informant. Colin bereikt een machtige positie binnen de Speciale Onderzoeks Eenheid. Zowel Billy als Colin raken verstrikt in hun dubbelleven waarin ze continu informatie verzamelen over de plannen en tegenmaatregelen van de organisaties die ze zijn binnengedrongen. Wanneer duidelijk wordt voor zowel criminelen als politie dat er een verklikker in hun midden is, zijn Billy en Colin in levensgevaar. Beiden moeten achter de identiteit van de ander komen om zichzelf op tijd te redden....
Bekijk de afbeelding

Dawn of the Dead (2004)

Vrijdag 31 oktober om 22:55 op Veronica

Een Amerikaanse stad wordt onder de voet gelopen door een heuse zombie-plaag, en niemand lijkt de hongerige ondoden te kunnen stoppen. Een groep mensen, waaronder een zuster en een politieagent, besluiten voor al deze waanzin te vluchten en zoeken tijdelijk hun heil in een verlaten winkelcentrum.


NieuwsFilm

meest populair