Elijah Wood niet in 'The Hobbit: The Battle of the Five Armies'

De trailerlengte is verder bekend & er is een Belgische poster.

We hebben weer heel wat nieuws over Peter Jacksons The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Naast wat informatie over de cast van de film, weten we meer over de aankomende trailer en hebben we een Belgische poster.

Allereerst maar informatie over de cast. Verwacht werd dat tegen het einde van de film, Elijah Wood op de een of andere manier te zien zou zijn. Dat blijkt niet te zullen gebeuren. De acteur bevestigde op de Britse televisie geen rol in de afsluitende film van de Hobbit-trilogie te hebben. Wel weten we dat Ian Holm in de film te zien is, dus er zal wel een scène zijn die zich afspeelt in de tijd van de Lord of the Rings-films.

Dan nog informatie over de filmtrailer. Deze zal waarschijnlijk komende week ergens te zien zijn. Velen vermoeden dat dit tegelijk met de release van Christopher Nolans Interstellar zal zijn en het lijkt erop dat deze vermoedens kloppen. In ieder geval weten we nu hoe lang de trailer gaat duren: 2 minuten en 24 seconden. Zodra we meer weten, horen jullie dat uiteraard! Hieronder de poster.



De film draait vanaf 10 december in de bioscoop en dient als afsluiter van de Hobbit-trilogie. We zien niet alleen hoe Smaug (Benedict Cumberbatch) wraak neemt op Laketown en hoe Bard the Bowman (Luke Evans) zijn uiterste best doet de draak te verslaan, maar ook hoe Bilbo (Martin Freeman), Thorin (Richard Armitage) en Gandalf (Ian McKellen) een zeer cruciale rol spelen in het verloop van de veldslag.



NieuwsFilm

meest populair