Algemeen

Eerste poster animatiefilm 'Ratchet & Clank'

Gebaseerd op de gelijknamige videogame-reeks.

door Zilko Tarici op 08.11.2014 om 16:22 in Algemeen
In 2013 werd aangekondigd dat er een animatiefilm zou komen van de populaire PlayStation-franchise Ratchet & Clank, die in 2015 moet verschijnen. Rainmaker Entertainment en Blockade Entertainment hebben nu de eerste officiële poster onthuld, die je hieronder kunt bekijken!!

De film is gebaseerd op de Insomniac Games-franchise. De spellen gaan over twee onwaarschijnlijke helden die een schurk genaamd Chairman Drek moeten tegenhouden. Drek wil elke planeet in de Solana Galaxy vernietigen. Ratchet is de laatste van zijn ras, een eigenwijze 'lombrax'die in zijn eentje is opgegroeid op een verlaten planeet zonder enige familie. Clank is een robotje, die over meer hersenen dan spierkracht beschikt.

Ratchet & Clank werd geregisseerd door Jericca Cleland en het script werd geschreven door TJ Fixman (die ook alle spellen schreef). De stemmen van de twee personages worden opnieuw vertolkt door James A. Taylor en David Kaye.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Niet de meest heldere poster van het jaar...

Baron Von Marlon

Avatar

Heeft potentieel genoeg dus ik hoop dat de film meevalt.

bramme

Avatar

Dit kan een erg leuke film worden, met mogelijkheid om er een fantastische filmfranchise van te maken.

Roeltje

Avatar

De animatie op de poster is niet veel bijzonderder dan de animatie op de game posters. Kortom, dit had net zo goed een nieuwe game kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair