Eerste teaserposters & promo's 'Warcraft'! [UPDATE]

Kies jij voor "The Horde" of "The Alliance"?

Door al het superheldengeweld, de Hobbit-hype en de startende Star Wars-gekte zouden we bijna vergeten dat er nog tal van andere leuke blockbusters onderweg zijn. Wat te denken van de grootschalige gameverfilming Warcraft van regisseur Duncan Jones (Moon, Source Code). Op BlizzCon, de jaarlijkse conferentie van het Amerikaanse computerspelbedrijf Blizzard Entertainment, zijn twee eerste teaser posters onthuld.

Op de posters wordt de vraag gesteld: vecht je voor "The Horde" of "The Alliance"? Dit zijn twee belangrijke rassen uit de wereld van Warcraft. Op de posters wordt ook verwezen naar de websites fightforthehorde.com en fightforthealliance.com, waarop nog wat meer vergelijkbare content is te downloaden.

De belangrijkste rollen worden vervuld door Ben Foster, Toby Kebbell, Travis Fimmel, Dominic Cooper en Paula Patton. Oorspronkelijk stond Warcaft gepland voor december 2015, maar deze werd verplaatst nadat Star Wars: Episode VII - The Force Awakens in beeld kwam. De film, met de voorlopige subtitel/tagline 'The Battle is Born', staat gepland voor 10 maart 2016.





Hieronder twee andere promo-afbeeldingen:





Update: En hieronder een reeks promo-afbeeldingen van twee personages en de cast:



















NieuwsFilm

meest populair