Algemeen

Robert De Niro, Bradley Cooper en Jennifer Lawrence opnieuw samen in 'Joy'?

Wederom van regisseur David O. Russell, met wie ze ook al werkten aan 'Silver Linings Playbook' (2012) en 'American Hustle' (2013).

door Jan-Peter Rook op 12.11.2014 om 14:08 in Algemeen
Zowel in het geval van Silver Linings Playbook (2012) als American Hustle (2013) deed regisseur David O. Russell een beroep op het drietal Jennifer Lawrence, Robert De Niro en Bradley Cooper. Nu wil hij het kunstje nogmaals flikken voor zijn nieuwe dramafilm Joy. Lawrence had al getekend voor de hoofdrol, en nu hoopt de regisseur Cooper en De Niro ook te verleiden.

"Ik wil Robert er heel graag bij hebben en ik denk ook dat dit gaat lukken. Verder zal ik altijd een rol speciaal voor Bradley bedenken. Ik probeer altijd met iets te komen dat men nog niet gedaan heeft, op die manier wordt men enthousiast. Ook het publiek wordt dan enthousiast, simpelweg omdat het gewaagd is."

De film moet gaan over Joy Mangano, een armoedige alleenstaande moeder uit Long Island die uiteindelijk uitgroeit tot een van de meest succesvolle ondernemers van de Verenigde Staten.

Joy staat in Nederland gepland op 7 januari 2016.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Ik heb helaas Silver Linings Playbook nog niet gezien, American Hustle wel, vond het wel een goeie film maar in mijn ogen een beetje 'over-rated'. Desniettemin, ik zie ze alledrie graag en het project klinkt wel aardig. We zien wel.

Porter

Avatar

Ik vond silver lining playbook juist overrated.
Best een leuke film hoor, maar briljant?

American hustle heb ik me zeer mee vermaakt, maar vooral door christian bale.

Het verhaal van Joy klinkt tot zover niet erg interessant, maar we gaan het zien.

NieuwsFilm

meest populair