TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Hunger Games (2012)

Zaterdag 15 november om 20:00 op RTL5
Regie: Gary Ross

De Hongerspelen speelt zich af in de verre toekomst waarin de Verenigde Staten zijn opgedeeld in 12 districten die allen onder bewind staan van een centrale overheid. Elk jaar dwingt deze overheid elk district om twee kinderen te kiezen die moeten deel nemen aan de live op tv uitgezonden Hongerspelen, een gevecht op leven en dood die naast eer en glorie ook voedsel oplevert voor het winnende district. Jennifer Lawrence speelt de rol van de 16-jarige Katniss Everdeen, die furore maakt tijdens De Hongerspelen.
Bekijk de afbeelding

Dumb & Dumber (1994)

Zondag 16 november om 18:15 op NET5

Als iemand dom is, dan is het wel Lloyd Christmas. Zijn leven zonder werk, succes en geld is hij hartgrondig beu. Ook verlangt hij al jaren naar een vrouw die zijn holle bestaan voor hem kan opvullen. Iemand die weet dat twee plus twee gelijk is aan vier, en niet aan tweeëntwintig. Als hij de bloedmooie Mary Swanson ontmoet, weet Lloyd niet wat hem overkomt. Hij vertelt zijn - zo mogelijk nog dommere - kamergenoot Harry Dunn dat hij de 'ware' heeft gevonden. Samen met Harry reist Lloyd naar Aspen, op zoek naar Mary.
Bekijk de afbeelding

The Grey (2012)

Maandag 17 november om 20:30 op Veronica

The Grey gaat over een groep arbeiders in Alaska die na een klus op afgelegen terrein terugvliegen naar huis. Hun vliegtuig stort echter neer, en de mannen merken al snel dat ze in wolvengebied zijn gestrand. Om te overleven moeten ze een nietsontziende groep wolven te slim af zijn.
Bekijk de afbeelding

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

Dinsdag 18 november om 20:30 op Veronica

Harry wordt dit jaar opgehaald bij de Duffelingen door een groep tovenaars opgericht door Dumbledore, de Order of the Phoenix, deze proberen Voldemorts plannen te dwarsbomen. In het hoofdkwartier van die Order blijkt al snel dat bijna niemand gelooft dat Voldemort is teruggekeerd. Harry heeft tegenwoordig vreemde dromen over Voldemort die misschien wel eens echt zouden kunnen zijn... Uiteindelijk gaat Harry naar Hogwarts. Ook is er dit keer weer een nieuwe lerares verweer tegen de zwarte kunsten. Maar deze is vreselijk en leert de leerlingen helemaal niks. Hierdoor gaan Harry en zijn vrienden een geheim genootschap oprichten, Dumbledore's Army. Dit genootschap van leerlingen leert van Harry hoe ze zich moeten verdedigen. Aan het einde van het jaar krijgt Harry een droom over zijn peetvader, Sirius Black, die wordt gemarteld door Voldemort...
Bekijk de afbeelding

The Adventures of Tintin (2011)

Woensdag 19 november om 20:30 op RTL7

Kuifje ontdekt op een rommelmarkt een blijkbaar zeer gegeerd schaalmodel van de Eenhoorn, een Frans oorlogsschip uit de 17de eeuw, en gaat op zoek naar het geheim dat hier achter zit. Zo ontmoet hij voor het eerst kapitein Haddock. Ze gaan samen op zoek naar de schat van Haddocks voorvader, François ridder de Haddoque. Maar zij zijn niet de enigen die de schat willen vinden...
Bekijk de afbeelding

Wall Street (1987)

Donderdag 20 november om 20:30 op RTL7

Bud Fox is een ambitieuze effectenmakelaar bij een groot kantoor op Wall Street. De nerveuze, pientere jongeman is nog maar twee jaar afgestudeerd, maar het is zijn ambitie zo vlug mogelijk deel uit te maken van de absolute financiële top van New York. Zijn kruiwagen is de gehaaide beroepsspeculant Gordon Gekko. Bud denkt via de gewiekste speculant Gordon Gekko de perfecte manier naar de top te hebben gevonden.
Bekijk de afbeelding

Flight (2012)

Vrijdag 21 november om 20:30 op RTL5

In de film speelt Washington de rol van een aan alcohol en drugs verslaafde piloot die door zijn eigen schuld bijna een vliegtuig laat neerstorten. Op het nippertje weet hij zichzelf en de passagiers echter te redden van een zekere dood. De film richt zich op de pogingen van de piloot om van zijn verslavingen af te komen.


NieuwsFilm

meest populair