Daniel Brühl heeft mysterieuze rol in 'Captain America: Civil War'

En mogelijk zien we hem ook terug in Doctor Strange.

Marvel Studios heeft bekend gemaakt dat acteur Daniel Brühl (Inglourious Basterds, Rush) een nog onbekende rol krijgt in Captain America: Civil War.

De website Deadline weet hieraan toe te voegen dat de Duitse acteur een slechterik zal gaan spelen en dat het mogelijk zou gaan om de villain Baron Zemo. Variety denkt zelfs te weten dat Brühl niet de voornaamste slechterik is in Civil War, maar wel zal zijn in het daaropvolgende Doctor Strange.

Kevin Feige over het aantrekken van Bruhl: Met Daniels mogelijkheid om een intens en genuanceerd optreden neer te zetten, weten we dat we wederom een geweldige acteur hebben gevonden die het doek kan delen met onze grootste helden."

Brühl sluit aan bij onder meer Chris Evans (Steve Rogers / Captain America), Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man) en Chadwick Boseman (T'Challa / Black Panther). De regie is in handen van het regie-duo Anthony en Joe Russo. Deze heren waren ook verantwoordelijk voor het dit jaar verschenen Captain America: The Winter Soldier.

De superheldenfilm, die tevens de aftrap verzorgt voor Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe, moet op 11 mei 2016 in première gaan in de Nederlandse bioscoopzalen. Doctor Strange verschijnt op 3 november 2016.



NieuwsFilm

meest populair