Was Johnny Depp dronken tijdens Award show? (video)

Hij mompelde, vloekte en bewoog onrustig toen hij op het podium stond.

De dubieuze diva Kim Kardashian trachtte van de week het internet 'op te blazen' door middel van een aantal naaktfoto's, maar het ziet er naar uit dat ze van die troon is gestoten door acteur Johnny Depp. De laatstgenoemde Pirates of the Caribbean-ster had vrijdag mogelijk te diep in het glaasje gekeken toen hij gedurende de Hollywood Film Awards een prijs aan talentmanager Shep Gordon moest toekennen. Mike Myers had namelijk vorig jaar een documentaire over de beste man gemaakt, getiteld Supermensch: The Legend of Shep Gordon. Diverse sociale medias zijn nu in rep en roer omdat Depp de uitreiking zo vreemd aanpakte.

Nadat hij strompelend plaats nam op het podium zei hij: "Dat is de vreemdste microfoon die ik ooit heb gezien." Vervolgens vertelde Depp terwijl hij zijn hoofd krabde: "Ik ben hier eigenlijk niet zo goed in. Nee, let op, ik ga dit ding voorlezen." Daaropvolgend toonde hij min of meer een eerbetoon aan Gordon door middel van een speech. Depp liep echter vaak vast en viel meerdere keren in de herhaling. Men betwijfeld of hij het correcte script volgde omdat hij weldra door een clip over Gordon werd afgesneden. TMZ vermeldt daarnaast dat tv-kanaal CBS, waar de show getoond werd, scheldwoorden moest verwijderen en de presentatie moest inkorten.

Je kan het filmpje hieronder zien. Wees er snel bij, want diverse video's zijn al van Youtube verwijderd wegens het schenden van auteursrechten.



Reacties over de voordracht van de 51-jarige Depp zijn tot op heden behoorlijk gemixt. Zo schreef een tevreden fan op Twitter: "Levensdoel: met Johnny Depp dronken worden." Acteur Rob Lowe vond er persoonlijk geen bal aan. "Ik vind de hele onvoorbereide, 'het kan me geen zak uitmaken' routine heel erg flauw." Mike Myers vond het niet zo erg. Hij vertelde verscheidene journalisten achter de schermen dat de gebeurtenis heel erg "rock 'n' roll" was.

NieuwsFilm

meest populair