Regisseren de Russo-broers 'Avengers: Infinity War'?

Daarnaast zijn er wat geruchten over wie een rol krijgen in de film.

Vorige week al was er het gerucht dat Joe en zijn broer Anthony Russo een grote rol blijven houden binnen met Marvel filmuniversum. De twee zouden het stokje van Joss Whedon overnemen en Avengers: Infinity War – Part 1 en Part 2 regisseren. Nu is er ook bericht van Deadline, dat stelt ”te blijven horen” dat de broers de volgende Avengers-film zullen regisseren. Daarnaast hebben we wat geruchten over hoe Phase 3 zich zou afspelen.

De gebroeders Russo regisseerden eerder Captain America: The Winter Soldier, waarmee het Marvel filmuniversum flink door elkaar geschud werd. Ook met het door hen geregisseerde Captain America: Civil War moet zoiets gebeuren. Dat de twee die opdracht gekregen hebben, wijst op het grote vertrouwen dat de studio in hen heeft. Als je er zo naar kijkt, is het ook niet vreemd dat Marvel de twee mogelijk op het oog heeft op het duo.

Verder hebben we nog berichten over hoe Phase 3 zich zou afspelen. Avengers: Age of Ultron is zoals nu wel duidelijk is, de film waarin er veel slachtoffers vallen en de superhelden zich de vraag stellen wat het inhoudt superheld te zijn. Tony Stark (Robert Downey Jr.) wl geen held meer zijn en dat gegeven dient als uitgangspunt voor de Civil War.

Schijnbaar speelt Captain America (Chris Evans) door de gebeurtenissen in die film geen rol in Avengers 3. In plaats daarvan spelen personages als Ant-Man, Doctor Strange, Scarlet Witch, Quicksilver en wat anderen de hoofdrol. Daarin zou ook een rol zijn weggelegd voor de Guardians of the Galaxy. Thanos (Josh Brolin) komt dan naar de Aarde en dan moet iedereen weer samenwerken.

Eén interessant feit is dat Robert Downey Jr. niet getekend heeft voor de vierde Avengers-film. Hij heeft enkel getekend voor een rol in de derde film. Daar zou in de toekomst dus ook nog iets kunnen gebeuren. Wat vinden jullie van de berichten?



NieuwsFilm

meest populair