Mogelijk 'The Running Man'-vervolg op komst

Arnold Schwarzenegger ziet het wel zitten.

Arnold Schwarzenegger lijkt zijn uitspraak ”I’ll be back” veel verder door te trekken dan alleen Terminator: Genisys. Niet alleen kijkt hij al naar een mogelijke terugkeer naar Twins en Conan, nu lijkt er ook een vervolg op Running Man aan te komen. Die film stamt alweer uit 1987 en werd geregisseerd door Paul Michael Glaser en gebaseerd op een gelijknamig boek van Stephen King.

”Het is een eer om na al deze jaren teruggevraagd te worden voor een franchise,” begon Schwarzenegger toen hem gevraagd werd naar een terugkeer naar de Conan-franchise. ”Ze werken ook aan een Twins vervolg, dat ‘Triplets’ gaat heten. Ik heb de eerste versie daarvan al gelezen.”

En dan: ”Er wordt ook gesproken over een nieuwe ‘Running Man’-film, dus het is een gigantische eer om teruggevraagd te worden. Weer in vorm komen voor deze films komt neer op bodybuilding, maar gelukkig ben ik gewend aan cardiovasculaire training. Dat doe ik elke dag en daarom ben ik nog in goede vorm en kan ik de actie die komt kijken bij deze films goed aan.”

NieuwsFilm

meest populair