Brendon Thwaites gecast in 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Hij zal de begeerde rol van Henry spelen in de film.

Een tijdje geleden werd al gemeld dat meerdere acteurs auditie zouden hebben gedaan voor de gewilde rol van de mysterieuze Henry in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, maar nu weten we definitief dat de rol naar de jonge acteur Brendon Thwaites (The Giver, Maleficent) zal gaan.

Thwaites zal te zien zijn naast Johnny Depp, die opnieuw te zien zal zijn als de iconische Captain Jack Sparrow. Daarnaast speelt Javier Bardem naar alle waarschijnlijkheid Captain Brand, de schurk in de film. Brand zou wraak willen nemen op Sparrow, omdat hij verantwoordelijk zou zijn voor de dood van zijn broer. Iemand die ook terugkeert is Geoffrey Rush, die opnieuw de rol speelt van Captain Barbossa. En hoewel nog onbevestigd, gaan er ook flink wat geruchten dat Orlando Bloom zal terugkeren als William Turner.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales zal gefilmd worden in Queensland, Australië. Kon-Tiki-regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg zullen de film regisseren en Jerry Bruckheimer produceert. De film moet in juli 2017 de Nederlandse bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair