Kevin Smith speelt in film over Clerks

Regisseur speelt cameo in film over het maken van culthit Clerks.

Kevin Smith speelt volgens Entertainment Weekly een cameo in de onafhankelijke film Shooting Clerks, die gaat over zijn eigen doorbraak binnen Hollywood met de cult klassieker Clerks.

Smith maakte de film met het budget van 27.000 dollar en werd ermee de lieveling van het Sundance Festival, waar de film in 1994 in première ging. Smith zal een klein rolletje spelen als een Canadese verslaggever met de naam Larkin Eve, wat een anagram is voor Real Kevin.

Clerks gaat over een dag uit het leven van Dante en Randal, die werken bij een sigarenwinkeltje en zich vervelen. Volgens de critici ging de film nergens over, maar fans vonden de humor en dialogen geweldig. Smith kwam in die film ook voor als het personage Silent Bob. In 2006 kwam een vervolg op Clerks en er is een derde Clerks in de maak, waarin Jay Mewes en Smith wederom te zien zijn als het hilarische duo Jay & Silent Bob.

Shooting Clerks wordt geregisseerd door Christopher Downie en opnames vinden binnenkort plaats in Vancouver, New Jersey en Engeland. De verwachting is, dat de film in januari bij Sundance in première zal gaan.



NieuwsFilm

meest populair