TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Cell 211 (2009)

Zaterdag 29 november om 23:50 op Canvas

Juan Oliver is een net beginnende gevangenisbewaarder. De dag voordat hij moet beginnen komt hij langs, om te laten zien dat hij betrokken is. Tijdens de rondleiding raakt hij buiten westen door een ongeluk, waarop de anderen hem in een nabije, leegstaande cel leggen om hem op te knappen. Voordat ze dit kunnen doen breekt er een grote opstand uit, waardoor zijn nieuwe collega's moeten vluchten; Juan staat er alleen voor en moet zich zien te redden tussen een groot aantal moordlustige gevangenen.
Bekijk de afbeelding

The Fifth Element (1997)

Zondag 30 november om 20:00 op RTL5
Regie: Luc Besson

Elke 5000 jaar wordt het leven op Aarde bedreigd door het Kwaad, en ook in de 23e eeuw nadert het onheil. De enige manier om dit te voorkomen is het vinden van het Vijfde Element.
Bekijk de afbeelding

Enchanted (2007)

Maandag 1 december om 20:30 op NET5
Regie: Kevin Lima

Een mooie prinses wordt door een boze koningin verbannen uit haar magische, muzikale en getekende land en komt terecht in de grimmige realiteit van het hedendaagse Manhattan. Geschokt door deze vreemde en nieuwe omgeving zwerft Giselle rond in de chaotische wereld waar zeker niet iedereen "lang en gelukkig leeft". Ze kan wel wat magie in haar leven gebruiken. Als Giselle verliefd wordt op de charmante maar stuntelende echtscheidingsadvocaat die haar te hulp schiet, staat ze voor een flink probleem. Ze is thuis immers al beloofd aan een perfecte sprookjesprins en ze vraagt zich af of de romantiek uit het sprookjesboek ook in de echte wereld kan overleven.
Bekijk de afbeelding

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

Dinsdag 2 december om 20:30 op Veronica

Een magische ring met bovenaardse krachten beslist over de toekomst in het land van Midden-Aarde. Wanneer de Ring in handen komt van de jonge hobbit Frodo, moet hij het opnemen tegen Sauron, heerser van de duisternis. Er ontstaat een strijd die gaat om het behoud of de ondergang van de wereld. Naar het boek 'In de ban van de Ring' van J.R.R. Tolkien.
Bekijk de afbeelding

The Green Mile (1999)

Woensdag 3 december om 20:30 op RTL7

Paul Edgecomb is gevangenisbewaarder op de beruchte death row van de Cold Mountain-gevangenis. Hij is verantwoordelijk voor de bewaking van vier ter dood veroordeelden. Een van hen, John Coffey, wacht de elektrische stoel, omdat hij twee kleine meisjes zou hebben vermoord. Coffey is een reusachtige vent, sterk als een beer, maar ook erg verlegen, naïef, aandoenlijk beleefd en bang in het donker. Hij blijkt bovendien over wonderlijke bovennatuurlijke krachten te beschikken.
Bekijk de afbeelding

Cast Away (2000)

Donderdag 4 december om 20:30 op RTL7

Chuck Noland is technicus bij koeriersbedrijf FedEx. Door zijn drukke werkzaamheden heeft Chuck weinig tijd voor zijn vriendin Kelly. Chucks hectische leven wordt abrupt onderbroken wanneer hij het slachtoffer wordt van een vliegtuigongeluk. Hij is de enige overlevende en hij strandt op een onbewoond eiland.
Bekijk de afbeelding

Sint (2010)

Vrijdag 5 december om 22:30 op RTL5
Regie: Dick Maas

In de film Sint bindt Frank (Egbert-Jan Weeber) de strijd aan met de moordlustige Niklas (Huub Stapel), een uit de dood herrezen bisschop, die het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling geeft. Frank wordt daarin bijgestaan door zijn vriendin Lisa (Caro Lenssen) en de politierechercheur Goert (Bert Luppes).


NieuwsFilm

meest populair