Joseph Gordon-Levitt geeft 'Sandman' update

De eerste versie van het scenario ligt al bij Warner Bros. en hier is men positief gestemd.

Vorig jaar vernamen we dat Joseph Gordon-Levitt een speelfilm gaat maken gebaseerd op Neil Gaimans klassieke comic Sandman. De The Dark Knight Rises-ster gaat de film regisseren en zal ook de hoofdrol voor zijn rekening nemen. Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in dit project heeft Gordon-Levitt nu een update.

“Ik heb met David Goyer en Jack Thorne veel werk in het script gestoken. Onze meetings waren op het kantoor van DC, een heerlijke plek om te werken. Ook heb ik vorige week een geweldig gesprek gehad met David en meneer Gaiman. Neil heeft zich heel erg positief opgesteld naar mij toe en hij is de degene die ik graag blij wil maken."

Volgens Goyer ligt de eerste versie van het scenario al bij Warner Bros. op tafel.

“Ik weet echt nog niet wanneer de opnames van start zullen gaan, maar het is een goed teken dat Neil Gaiman aan onze kant staat. Verder is Warner Bros. blij met het eerste script en er zit dus progressie in."

De Sandman-comics, waarvan de eerste in 1989 uitkwam, passen in het horror/fantasy genre. Hoofdpersoon is Morpheus, de personificatie van dromen. Hij is zeventig jaar gevangen gehouden, maar weet te ontsnappen. Hij wil wraak op de mensen die hem gevangen namen en probeert zijn koninkrijk opnieuw op te bouwen.



NieuwsFilm

meest populair