Sony wil crossover tussen 'Men in Black' en '22 Jump Street'

De studio heeft bijzondere plannen voor zijn populaire franchises.

Jim Pedd 11 december 2014 11:21 in Algemeen
Zowel de Men in Black als Jump Street franchise doet het goed bij het grote publiek. Nu is er een bijzonder plan van filmstudio Sony Pictures gelekt rond de franchises: de studio wil ze combineren. De politieagenten van Jonah Hill en Channing Tatum zouden een avontuur moeten beleven met de Men in Black, die tot nu toe gespeeld werden door Will Smith en Tommy Lee Jones.

Er zijn bijna geen details over de film, maar volgens de Wall Street Journal zouden Smith en Jones niet in prominente rollen voorkomen. Verder zijn Phil Lord en Chris Miller, die de Jump Street-films regisseerden, aan het project verbonden als regisseurs en mogen ze het mogelijk regisseren.

In een e-mail aan Sony schreef Jonah Hill: ”Jump Street samensmelten met Men in Black klinkt goed en krachtig.” En Hannah Minghella, een productievoorzitter voor Columbia Pictures (dat ook van Sony is) schrijft over het project: ”We hebben nog geen scenario, dus zullen groen licht geven op basis van het concept en het talent dat aan het project verbonden is.”

Volgens de Wall Street Journal is de film van hoog profiel en zouden de studiohoofden de film zo snel mogelijk willen maken. Deze zou mogelijk in 2016 of in 2017 in première gaan.

NieuwsFilm