Rebel Wilson sprak met Paul Feig over de 'Ghostbusters' reboot

Wordt de 'Pitch Perfect'-ster een van de spokenjaagsters?

Sinds het moment dat bekend werd dat Paul Feig (Bridesmaids, The Heat) een vrouwelijke Ghostbusters reboot gaat maken, wordt er driftig gespeculeerd over wie de hoofdrollen zouden kunnen invullen. Tot nu toe zijn er nog geen bevestigde namen, maar het zou zomaar eens kunnen dat Rebel Wilson (Pitch Perrfect) straks een van de spokenjaagsters is.

Wilson, die een bijrol had in Bridesmaids, was op bezoek bij The Today Show en wist daar te vertellen dat ze met Feig is samengekomen om over een rol in de film te praten. Ze zei het volgende:

“We hebben erover gepraat, dus we zien het wel. Ze moeten eerst het script afmaken en daarna kijken we verder. Mocht het zover komen, dan zou ik het zeker doen, ook zonder de smak geld die ermee gepaard gaat. Ik zou het voor niets doen, maar misschien is het niet zo slim om dat hardop te zeggen.”

Een andere naam die veel wordt genoemd is Melissa McCarthy, met wie Feig al meerdere keren werkte, maar de actrice beweert dat ze niet gecast is. Als het aan voormalig Ghostbuster Bill Murray ligt, krijgen Kristen Wiig, Linda Cardellini en Emma Stone alledrie een hoofdrol. Tot slot hebben Ellen DeGeneres, Lena Dunham en Bill Hader alledrie aangegeven dat ze graag aan de reboot willen meewerken.



NieuwsFilm

meest populair