Algemeen

Rebel Wilson sprak met Paul Feig over de 'Ghostbusters' reboot

Wordt de 'Pitch Perfect'-ster een van de spokenjaagsters?

door Jan-Peter Rook op 12.12.2014 om 08:00 in Algemeen
Sinds het moment dat bekend werd dat Paul Feig (Bridesmaids, The Heat) een vrouwelijke Ghostbusters reboot gaat maken, wordt er driftig gespeculeerd over wie de hoofdrollen zouden kunnen invullen. Tot nu toe zijn er nog geen bevestigde namen, maar het zou zomaar eens kunnen dat Rebel Wilson (Pitch Perrfect) straks een van de spokenjaagsters is.

Wilson, die een bijrol had in Bridesmaids, was op bezoek bij The Today Show en wist daar te vertellen dat ze met Feig is samengekomen om over een rol in de film te praten. Ze zei het volgende:

“We hebben erover gepraat, dus we zien het wel. Ze moeten eerst het script afmaken en daarna kijken we verder. Mocht het zover komen, dan zou ik het zeker doen, ook zonder de smak geld die ermee gepaard gaat. Ik zou het voor niets doen, maar misschien is het niet zo slim om dat hardop te zeggen.”

Een andere naam die veel wordt genoemd is Melissa McCarthy, met wie Feig al meerdere keren werkte, maar de actrice beweert dat ze niet gecast is. Als het aan voormalig Ghostbuster Bill Murray ligt, krijgen Kristen Wiig, Linda Cardellini en Emma Stone alledrie een hoofdrol. Tot slot hebben Ellen DeGeneres, Lena Dunham en Bill Hader alledrie aangegeven dat ze graag aan de reboot willen meewerken.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StarWars2015

Avatar

Dit zou me alles behalve enthousiast maken, zij is een perfect voorbeeld van typecasting waar films slechter van worden.

Porter

Avatar

Laat maar zitten deze reboot.

Pete_027

Avatar

Nou als zij en Melissa McCarthy worden gecast dan kunnen ze de titel ook wel veranderen in GhostPigs

bigmichiel

Avatar

Ik vind het maar een hele slechte ontwikkeling. Een typische vrouwenfilm regisseur met de typische vrouwen actrices voor ghostbusters? Die twee passen totaal niet bij elkaar :S

Ed Crane

Avatar

Met een leuke vrouwencast ter afwisseling ben ik wel benieuwd eigenlijk.

NieuwsFilm

meest populair