Irrfan Khan over zijn rol in 'Jurassic World'

Khan speelt een rol die vergelijkbaar is met die van Richard Attenboroughs John Hammond.

We wisten nog niet heel veel over Irrfan Khans personage in Jurassic World, maar dankzij de officiële viral-sites van Universal weten we nu dat Khans Simon Masrani de eigenaar is van Masrani Global. Dit bedrijf heeft het beruchte InGen overgekocht kort na de gebeurtenissen in The Lost World: Jurassic Park. Tijdens een interview met The Hollywoord Reporter werd de acteur gevraagd naar zijn personage. Khan gaf de volgende beschrijving:

''Ik speel de parkeigenaar, een nogal flamboyante persoonlijkheid... Hij wil de wereld vermaken met goede bedoelingen, maar soms gaat dat gepaard met weinig wijsheid.''

Die beschrijving lijkt natuurlijk veel op die van Richard Attenboroughs personage John Hammond uit de eerste twee delen. Khan liet verder weten in welke opzichten het vierde deel zal verschillen van het origineel:

''Jurassic World is meer van deze tijd, met meer technologisch vernuft. Het is nu een compleet pretpark met dinosaurussen. De dinosaurussen in de film zijn eng, maar dit is geen horrorfilm. Het is meer een enge avonturenfilm.''

De cast van Jurassic World bestaat uit o.a. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins en Jake Johnson. De film wordt geregisseerd door Colin Trevorrow, die ook het script schreef samen met Derek Connolly. Derek Connolly, Steven Spielberg, Frank Marshall en Pat Crowley produceren. Jurassic World draait vanaf 11 juni 2015 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair