Video

Eerste trailer Terrence Malicks 'Knight of Cups'

Eindelijk de eerste beelden van de film met Christian Bale en Natalie Portman.

door Bram de Groot op 15.12.2014 om 23:06 in Video
In mei 2013 maakte Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line) de laatste opnames voor zijn film Knight of Cups. Sindsdien bevond het romantische drama zich in de fase 'post-productie'. Malick acht de film eindelijk klaar voor het grote publiek, aangezien de première zal plaatsvinden op het 65th Berlin Film Festival, begin februari. Hieronder de eerste trailer.

In Knight of Cups zien we flink wat grote namen voorbijkomen met onder meer Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman en Imogen Poots. Ook zal de stem van Ben Kingsley te horen zijn. De film laat zich als volgt vertalen:Na het lezen van bovenstaande denk je vast dat je het niet veel vager kunt krijgen; geniet van onderstaande beelden.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Interessant!

Ed Crane

Avatar

Wordt dit een soort Terrence Malick on acid dan?

Ook benieuwd naar de voice over/ overpeinzingen/ wijze lessen van Alfred ;) (Yep, laat The Dark Knight Of Cups-grappen maar komen; de film laat vast zien hoe Bruce "Party Boy" Wayne tot inkeer kwam, zijn wilde leven achter zich liet, om uiteindelijk terug te keren naar Gotham om zijn cape om te doen... :P)

Ga hem zeker wel kijken, maar hopelijk is ie toch wat beter dan het iets mindere To The Wonder. Z'n andere films zijn erg sterk tot meesterlijk imo.

FilmMaster

Avatar

Dit ziet er wel ontzettend goed uit zeg, niet normaal.

NWRfan

Avatar

Jajajajajajaja wanneer in Nederland?? Smiley face

M0vieFreak

Avatar

Ziet er goed uit! Ik kijk ernaar uit.

YOLO

Avatar

NWRfan "Jajajajajajaja wanneer in Nederland?? Smiley face"

Er is niet eens een releasedatum bekend in de USA :P

Ice

Avatar

Wat een prachtige trailer! De beelden met de muziek gecombineerd komt hard binnen. Hopelijk is het 'verhaal', voor zover je daar bij Malicks films van kan spreken, wel enigszins te volgen. Met zijn vorige films kon ik weinig...

Aston

Avatar

Ice "Wat een prachtige trailer! De beelden met de muziek gecombineerd komt hard binnen. Hopelijk is het 'verhaal', voor zover je daar bij Malicks films van kan spreken, wel enigszins te volgen. Met zijn vorige films kon ik weinig..."

Eens!

NieuwsFilm

meest populair