Orlando Bloom noemt 'Pirates of the Caribbean 5' een soort reboot

En hij lijkt een en ander te verklappen over het plot.

Er gaat al een tijdje het verhaal dat acteur Orlando Bloom mogelijk terugkeert in de vijfde Pirates-film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Ondanks dat hij zijn terugkeer nog niet wereldkundig maakt, heeft het er nu alle schijn van dat hij weer te zien zal zijn.

In een interview met IGN liet hij ook weten dat de avonturenfilm van Kon-Tiki-regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg een soort reboot zal zijn.

"Ik ben nog niet helemaal zeker dat ik terug zal keren, maar ik ben in gesprek," aldus Bloom. "In feite willen ze de franchise rebooten, denk ik, en ze willen iets met mij en mijn relatie met mijn zoon.... Ik ben nu uiteraard Davey Jones, en ben dus op de bodem van de oceaan. Het zou waarschijnlijk leuk zijn om een rol te spelen die zich afspeelt op de bodem van de oceaan, aangezien ik er niet uit zal zien als mezelf. Mijn gezicht wordt helemaal knoestig."

In de eerste drie films speelde Bloom, op dit moment als Legolas te zien in The Hobbit: The Battle of the Five Armies, de rol van Will Turner. Naast Blooms mogelijke terugkeer lijken Johnny Depp (Captain Jack Sparrow), Geoffrey Rush (Captain Barbossa), Penelope Cruz (Angelica), Javier Bardem (Captain Brand) en Brenton Thwaites zeker van rollen in Pirates of the Caribbean 5 die in juli 2017 in de wereldwijde bioscoopzalen moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair