Chris Pratt met raptor op nieuwe foto 'Jurassic World'

Het lijkt er steeds meer op: "tamme" raptors in vierde Jurassic Park?

Over een half jaar stormen Jurassic World en de bijhorende dino's de bioscoopzalen binnen. De onlangs verschenen trailer liet een aantal opvallende momenten zien. Eén daarvan was de scène waarin Chris Pratt op een crossmotor rijdt en wordt vergezeld door een aantal raptors, de uiterst dodelijke dino's uit onder meer Steven Spielbergs origineel uit 1993.

Over deze scène zei regisseur Colin Trevorrow, die onderstaande foto deelde via Twitter, eerder al dat "de relatie tussen Owen en de raptors ingewikkeld is. Ze zijn geen vrienden. Die dieren zijn levensgevaarlijk en ze bijten je hoofd eraf als je een verkeerde beweging maakt. Maar er zijn mensen die een soort band met de gevaarlijke roofdieren hebben gesmeed."

Hieronder de nieuwe foto met daarom Pratt (Guardians of the Galaxy). Ondanks dat dit een promotionele foto is, lijkt het er steeds meer op dat in ieder geval Pratts personage Owen een bepaalde macht heeft op de slinkse roofdieren.



In Jurassic World, ook met rollen voor Bryce Dallas Howard, Judy Greer, Irfan Khan, Omar Sy, Ty Simpkins en Nick Robinson​, is er een enorm nieuw park opgebouwd. Om meer bezoekers aan te trekken wordt er een genetisch gemanipuleerde dinosaurus met unieke eigenschappen geïntroduceerd. De pret is echter van korte duur, aangezien de 'D-Rex' een gevaar vormt alles en iedereen aanwezig in het park.

Vanaf 11 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop. Hieronder nogmaals de trailer, met aan het einde de scène met Pratt en zijn ogenschijnlijk coöperatieve raptors.



NieuwsFilm

meest populair