Celebrity

Maisie Williams niet helemaal eens met Emma Watson

De 'Harry Potter'-actrice hield in september een toespraak om voor vrouwen gelijkheid op te komen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer op 18.12.2014 om 11:45 in Celebrity
Mede dankzij haar speech in september kreeg actrice Emma Watson het voor elkaar aardig wat steun te vergaren met haar HeForShe campagne. De bedoeling van deze beweging is om de gelijkheid tussen mannen en vrouwen te bevorderen. De 17-jaar oude Game of Thrones-actrice Maisie Williams juichte Watsons beweegredenen met blijdschap toe, maar in een interview met The Guardian heeft ze laten weten dat er belangrijkere zaken gaande zijn.

"Over veel van de dingen waar Emma Watson destijds over sprak, denk ik: 'Dat hindert mij niet.' Ik weet dat de omstandigheden niet perfect zijn voor vrouwen in het Verenigd Koninkrijk en in Amerika, maar er zijn vrouwen in de rest van de wereld die het veel slechter hebben."

Williams, die in een nieuw drama zal spelen getiteld Cyber Bully, ziet bijvoorbeeld liever dat jongere dames op het internet beschermd worden. "Mensen zeggen griezelige dingen via het internet die ik niet zou hoeven te lezen." Over het verschil tussen cyberpesten en normale treiterijen zegt ze: "Ik denk dat, dat meer pijn doet. Kinderen plegen zelfmoord. Het is een serieuze zaak."

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

vleermuisman

Avatar

Is ze al 17 jaar! Zou je niet zo 123 zeggen!

nieuwslaatste nieuws

meest populair