Algemeen

Eerste blik op Guillermo del Toro's 'Crimson Peak'

Del Toro terug naar horror, incl. een gothic-achtige Jessica Chastain.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 19.12.2014 om 11:21 in Algemeen
Hieronder zie je een eerste foto uit Guillermo del Toro's spookhuis-thriller Crimson Peak, die eind volgend jaar in de bioscoop te zien moet zijn. De foto verscheen in het magazine Entertainment Weekly en onderstaande afbeelding betreft voorlopig nog een scan.

Op de foto zien we actrice Jessica Chastain (A Most Violent Year, Zero Dark Thirty) op een trap in het spookhuis. De film zoomt in op een veelbelovende schrijfster die moet kiezen tussen haar jeugdliefde en een mysterieuze buitenstaander. Om aan de geesten uit haar verleden te ontsnappen, ontsnapt ze naar een huis dat leeft, bloedt en herinnert.

Naast Chastain zien we ook rollen van Charlie Hunnam, Tom Hiddleston en Mia Wasikowska. Del Toro's Crimson Peak moet vanaf 12 november 2015 in de Nederlandse bioscoop gaan draaien.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Hopelijk komt de trailer snel.

Olrik

Avatar

Persoonlijk ben ik erg fan van de films van Guillermo del Toro, Pan's Labyrint is eigenlijk een van mijn favoriete films en Blade 2 en Hellboy zijn erg vermakelijke en bovendien fantasierijke werken.
Ik kijk erg uit naar deze film!

nieuwslaatste nieuws

meest populair