Celebrity

Stephen Collins vindt zichzelf geen pedofiel

De acteur heeft voor het eerst sinds de beschuldigingen een interview gegeven.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Ciara Voets op 19.12.2014 om 17:52 in Celebrity
Stephen Collins heeft voor het eerst sinds de beschuldigingen van kindermisbruik een interview gegeven. Daarbij zegt de acteur dat hij geen pedofiel is.

De acteur is momenteel in therapie en is erachter gekomen dat hij niet aan de beschrijvingen van een pedofiel voldoet. "Als ik een pedofiel was, dan was ik volgens mijn therapeut meerdere malen in herhaling gegaan", zegt de acteur.

"Ik heb ook geen gevoelens voor kinderen, ik voel me absoluut niet aangetrokken. Toen het incident in 1973 gebeurde, voelde ik juist het tegenovergestelde van opwinding en opluchting", vervolgt hij.

De acteur vertelt over het incident. "In dat jaar is het twee keer voorgekomen, dat ik over de grens ging. Er was een jong meisje bij mijn eerste vrouw en ik op bezoek. Mijn vrouw ging naar bed, en het meisje en ik waren televisie aan het kijken. Ik pakte zachtjes haar hand en plaatste het op een plek waar het eigenlijk niet mag. We deden vervolgens niets, maar ik zag meteen dat dit verkeerd gelopen was. Ik kon de gebeurtenis niet meer terugdraaien."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair