Celebrity

Nieuw slachtoffer bekend misbruikschandaal Bill Cosby

De vrouw claimt twee dagen bewusteloos te zijn geweest.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Ciara Voets op 19.12.2014 om 18:16 in Celebrity
De lijst van vermeende slachtoffers van Bill Cosby blijft maar groeien. De vrouw claimt twee dagen bewusteloos te zijn geweest nadat Bill Cosby haar had gedrogeerd. In een nieuwe uitzending van Dr. Phil die vandaag wordt uitgezonden, treedt de vrouw die zich Lisa noemt naar buiten met haar verhaal.

Ze vertelt dat ze als aspirerend model in 1988 een ontmoeting had met de komiek en het bewustzijn verloor nadat ze drankjes van hem kreeg.

Ze werd pas na twee dagen wakker. "Ik kon me alleen nog herinneren dat hij met zijn hand over mijn hoofd wreef", vertelt Lisa. Ze heeft geen idee of Bill Cosby haar ook seksueel misbruikt heeft. "Hij had een shotje meegenomen, het was bruin. Ik zei 'ik drink niet', maar hij zei dat het me zou ontspannen."

Lisa voegt zich bij een gezelschap van inmiddels meer dan 25 vrouwen die naar buiten zijn gekomen met soortgelijke verhalen over Bill Cosby. Verspreid over tientallen jaren zou de komiek de vrouwen hebben gedrogeerd en seksueel hebben misbruikt.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xarkov

Avatar

Goed bezig geweest die Cosby. Wat me altijd verbaasd is dat er altijd eerst 1 over de brug moet voordat de rest iets zegt. Als die eerste nou meteen een aanklacht had gedaan (in de jaren dat het afspeelde) had Cosby heel wat minder schade aan kunnen richten.

Frietgezicht

Avatar

xarkov "Goed bezig geweest die Cosby. Wat me altijd verbaasd is dat er altijd eerst 1 over de brug moet voordat de rest iets zegt. Als die eerste nou meteen een aanklacht had gedaan (in de jaren dat het afspeelde) had Cosby heel wat minder schade aan kunnen richten."


Je moet ook begrijpen dat zo'n man op een voetstuk stond in die tijd. Hij was eigenlijk op dat moment al een legende en ongelooflijk populair.
Als jong meisje een man die in heel Amerika populair is beschuldigen is niet zo makkelijk als jij het zegt.
Er zijn uberhaubt al veel gevallen van meisjes die het niet zeggen als de man niet bekend is door o.a. schaamte en nu zou dan het hele land en zelfs de hele wereld weten dat jij misbruikt bent.
En vaak wordt zo'n slachtoffer compleet zwart gemaakt door de advocaten van zo'n Cosby om ze ongeloofwaardig te maken dus ga maar als 1ste ermee naar buiten. Als anderen het doen is dat toch makkelijker want dan sta je niet alleen en zeker nu je volwassen bent en maybe zelf kids hebt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair