Video

Trailer: Kevin Hart bereidt Will Ferrell voor op de gevangenis in 'Get Hard'

Een nieuw komisch droomduo of een totale mismatch?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 20.12.2014 om 02:37 in Video
Hieronder vind je de eerste trailer van Get Hard, een nieuwe komedie met in de hoofdrollen Will Ferrell en Kevin Hart. De film is het regiedebuut van Etan Cohen, de schrijver van o.a. Idiocracy en Tropic Thunder.

Get Hard gaat over James King (Ferrell), een miljonair die wordt beschuldigd van fraude en een gevangenisstraf krijgt opgelegd. De rechter geeft hem dertig dagen om zijn zaakjes op orde te krijgen en de wanhopige James besluit deze tijd te gebruiken om zich voor te bereiden op wat hem te wachten staat. Hij doet een beroep op Darnell Lewis (Hart), een hardwerkende man die nog nooit een overtreding heeft begaan maar wiens verschijning James het idee geeft dat hij alles weet over het leven achter tralies. Samen doen ze er alles aan om James klaar te stomen voor de gevangenis en gedurende dit proces leren ze zichzelf en elkaar een stuk beter kennen.

Get Hard, met verder o.a. Alison Brie en Craig T. Nelson in de cast, komt in Nederland uit op 23 april 2015.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WeaponX

Avatar

Ziet er inderdaad wel leuk uit voor een keertje. Ride Along was ook zo'n film dat wel leuk was voor een keertje, het was geen topfilm maar Kevin Hart is gewoon leuk om naar te kijken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair