Celebrity

Naomi Watts sluit plastische chirurgie niet uit

De actrice heeft moeite om zichzelf ouder te zien worden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Ciara Voets op 20.12.2014 om 14:24 in Celebrity
Naomi Watts vindt het niet makkelijk om zichzelf ouder te zien worden, maar ze doet haar best om zichzelf te blijven. Toch sluit ze plastische chirurgie niet uit.

De actrice reageert hiermee op de reacties die haar collega Renee Zellweger kreeg, nadat ze op de rode loper stond met haar 'nieuwe' gezicht. "Ik vond dat ze er geweldig uitzag", zegt Naomi Watts. "Gewoon fantastisch, laat haar met rust."

"Je moet geen mening hebben over plastische chirurgie. Het maakt mij niet uit wie daarvoor kiest. Het is moeilijk om jezelf ouder te zien worden, dus ik kan het best snappen. Toch zie ik een duidelijk verschil tussen twee vrouwen rond de zestig, waarbij een wel plastische chirurgie is ondergegaan, en de ander niet."

De actrice hoopt nooit aan de plastische chirurgie te moeten. "Ik hoop dat ik zo'n zelfverzekerde vrouw blijft, maar ik sluit het niet uit."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Ik kan dit wel begrijpen, niet alles blijft er even goed uitzien op latere leefijd en daar wil je wat aan doen.
Ik zit er zelf soms ook over na te denken om plastische chirurgie uit te voeren op mijn lul als ie te rimpelig wordt op latere leeftijd.

Decepticon

Avatar

Ik kan het begrijpen, maar ik hoop dat ze zelfverzekerd blijft en het kan laten en zolang ze anders maar niks aan haar gezicht laat doen, want ze is een erg mooie en knappe vrouw.
Nicole Kidman was ook een hele knappe vrouw toen ze net in Hollywood kwam, maar zij ziet er nu echt niet meer uit, gewoonweg heel lelijk.

xarkov

Avatar

Muufley "Ik zit er zelf soms ook over na te denken om plastische chirurgie uit te voeren op mijn lul als ie te rimpelig wordt op latere leeftijd."


xD


Het is jammer dat we in een wereld leven waar uiterlijk gekoppeld is aan zelfvertrouwen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair