Ashton Kutcher wordt beter in Jiu Jitsu

Hij haalde onlangs de paarse band.

Hij is succesvol, spendeerde zijn tijd vroeger als model, is tegenwoordig de dag gelukkig verloofd met actrice Mila Kunis en heeft samen met het Oekraïense schoonheid een dochter gekregen: Ashton Kutcher heeft het niet verkeerd gedaan. De Dude, Where's My Car?-acteur haalde eerder deze maand de paarse band (de derde rang) voor de Braziliaanse krijgskunst Jiu Jitsu en volgens zijn trainer, Rigan Machado, bezit Kutcher imponerend talent. Genoeg talent om serieuze schade aan te richten gedurende een groot Jiu Jitsu evenement in januari, volgend jaar.

Machado, die de rode/zwarte band bezit, vertelde tegenover TMZ dat Kutcher veel negatief commentaar ontving toen hij aan de vechtsport begon, maar desondanks goed werk levert. Men denkt dat Machado dat simpelweg vertelt omdat hij het naar zijn zin heeft in de schijnwerpers naast iemand die uit Hollywood komt, maar de 48-jaar oude wereldkampioen beweert in alle ernst dat Kutcher best een aantal professionals de baas kan zijn. Kutcher (36 jaar) zou de beste beroemdheid zijn die hij ooit getraind heeft. Daarnaast vermeldt hij dat Kutcher vroeger op school aan worstelen deed en daardoor de gevechtstechnieken snel onder de knie heeft.

Hij heeft nu de huidige Two and a Half Men-ster laten weten dat er volgend jaar in januari een Jiu Jitsu toernooi is waar hij aan mee zou kunnen doen. Als Kutcher aan de wedstrijd deelneemt, dan zou hij het goed doen met zijn huidige rang en bekwaamheid. In het algemeen wordt er van een beoefenaar met de paarse band verwacht dat hij of zij voldoende kennis van de vechtsport beschikt. Zij mogen helpen met het onderrichten van studenten met lagere rangen.





NieuwsFilm

meest populair