Aaron Paul in beeld voor 'Star Wars' spin-off over Han Solo

Hij zou al in gesprek zijn voor een grote rol.

De website Making Star Wars meldt dat acteur Aaron Paul, bekend uit de serie Breaking Bad en de film Exodus: Gods and Kings, in gesprek is voor een belangrijke rol in de eerste Star Wars spin-off. Het zou gaan om de film die in 2016 moet verschijnen en wordt geregisseerd door Gareth Edwards, bekend van Godzilla (2014).

Met nog twee jaar te gaan tot de verschijning zal het waarschijnlijk niet al te lang meer duren voor we officiële berichten mogen verwelkomen rond de Star Wars spin-off die vermoedelijk zal inhaken op de beginjaren van het personage Han Solo, in basisfilms gespeeld door Harrison Ford.

Het is nog onbekend of Paul de rol gaat spelen van de jongere Solo. Wel zou hij een grote rol gaan spelen en op zeker in de film te zien zijn.

De spin-off, die op dit moment de werktitel Luminac Industrial Goods draagt, staat gepland voor een wereldwijde verschijning op 16 december 2016. De opnames vinden plaats in de Britse Pinewood Studios, als de opnames voor de James Bond-film SPECTRE zijn afgerond.



NieuwsFilm

meest populair