WETA werkt aan belangrijke scene 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Het zou zomaar eens een belangrijke scene over Wonder Woman kunnen betreffen.

Tijdens een uitgebreid interview met Collider heeft WETA Digital-leidinggevende Joe Letteri zich uitgelaten over meerdere onderwerpen. Een daarvan was een speciale sequentie die het VFX-huis maakt voor Batman v Superman: Dawn of Justice. Toen Letteri werd gevraagd of ze iets te maken hadden met de teaser die tijdens Comic Con afgelopen juli te zien was, zei hij: ''Wij maken een compleet andere scene. De scene die wij doen staat op zichzelf, en ik denk niet dat je daar al iets van hebt gezien.''

WETA's werk aan Man of Steel bestond ook uit eenzelfde op zichzelf staande sequentie, namelijk de openingsscene op Krypton. Letteri's citaat lijkt erop te duiden dat het hier een soortgelijke scene zal betreffen en veel mensen lijken te suggereren dat het wel eens Wonder Womans thuisland Themyscira zou kunnen zijn.

Een deel van de opnames van Dawn of Justice zouden oorspronkelijk plaatsvinden in Marokko, maar werden verplaatst naar New Mexico, waar een tempelachtige structuur werd gebouwd. Zou WETA deze structuren soms digitaal uitbreiden tot een volledig Themyscira?



NieuwsFilm

meest populair