Jeff Wadlow heeft nieuw script 'Masters of the Universe' afgerond

Wie de film zal regisseren is nog niet helemaal duidelijk.

De laatste keer dat we een update kregen over de nieuwe filmversie van Masters of the Universe was alweer afgelopen april, toen we hoorden dat Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) het script van de film zou schrijven. Devon Franklin, een hoge pief bij Colombia Pictures heeft nu aangekondigd dat Wadlow het script afgelopen kerst heeft afgerond.

De afgelopen jaren hebben verschillende schrijvers en regisseurs gewerkt aan Masters of the Universe. Jon M. Chu (G.I. Joe: Retaliation) was de oorspronkelijke keuze voor de regie van de film, maar sinds zijn vertrek zijn alleen Wadlow en Mike Cahill (Another Earth) genoemd als mogelijke vervangers. Wadlow zal echter naar waarschijnlijkheid druk bezig zijn met het script en de regie van X-Force voor Fox, dus het valt te bezien dat hij Masters of the Universe zal regisseren.

In Masters of the Universe volgen we prins Adam, die in een strijder genaamd He-Man kan veranderen. Adam is de laatste hoop voor een magisch land genaamd Eternia, dat lijdt onder de heerschap van de kwaadaardige Skeletor.



NieuwsFilm

meest populair