Natalie Portman op eerste foto's 'Jane Got a Gun'

Eindelijk de eerste beelden uit de western van de regisseur van Warrior (2011).



Al jaren is de film Jane Got a Gun onderweg en nu kun je hierboven en -onder eindelijk een blik werpen op de eerste foto's uit de western van regisseur Gavin O'Connor, bekend van de films Warrior (2011) en Pride and Glory (2008).

In 2012 verloor de film regisseur Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin), aangezien ze niet kwam opdagen op de eerste opnamedag. Rond dezelfde periode haakten ook acteurs Jude Law en Michael Fassbender af. De later aangetrokken Bradley Cooper stapte in 2013 op.

In Jane got a Gun zijn er wel rollen voor Natalie Portman, Ewan McGregor, Joel Edgerton en Rodrigo Santoro. De western gaat over een vrouw die haar man meer dood dan levend thuis ziet komen. Ze zoekt hulp bij een voormalige minnaar en vraagt hem hun boerderij te beschermen terwijl de bende die Jane's man doorzeefden naar hem op zoek is om hem alsnog om te brengen.

Op 4 september gaat Jane got a Gun in de States in première. Een Nederlandse releasedatum is niet bekend. De onderstaande foto's lijken op stills uit de trailer. Deze laat waarschijnlijk niet lang op zich wachten.











NieuwsFilm

meest populair