Charlie Sheen door het stof voor Kim Kardashian

Sheen was woedend op Kardashian

Charlie Sheen (Platoon, Wall Street) heeft zijn excuses aangeboden aan Kim Kardashian.

Sheen was woedend op Kardashian omdat ze weigerde een handtekening te geven aan de dochter van een vriend. Kardashian zou het zesjarige kind genegeerd hebben. ”Ze huilt nu iedere avond,” aldus Sheen.

De acteur maakte zijn woede publiekelijk bekend op Twitter, maar verwijderde de tweets weer na alle commotie die ontstond. "Kim, je hebt geluk dat er dus iemand bestaat die jouw vreselijke bestaan interessant vindt. Je bent walgelijk", vervolgt de acteur. "Het publiek houdt van je, dus doe dan ook iets terug." Sheen noemde de realityster verwaand, bovendien zou ze een “vieze kont” hebben en “op moeten rotten”.

Nu biedt Sheen dus zijn excuses aan. "Lieve Kim, mijn excuses. Ik schaam me ontzettend voor mijn acties,” meldde de acteur op Twitter. "Ik was al boos over iets anders wat niets met jou te maken had en toen hoorde ik over dat meisje en zat het me dwars. Ik heb toen dingen opgeschreven waar ik nu spijt van heb. Jij verdient dat niet. Ik ben net zo vaak een idioot als ik geniaal ben. Die dag was ik overduidelijk het eerste,” schrijft Sheen in zijn excuses.

NieuwsFilm

meest populair